Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Iznutrice»Pileća srca u tiganju sa šargarepom i lukom

Pileća srca u tiganju sa šargarepom i lukom

Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova
Autor
2k5125k445
Pileća srca u tiganju sa šargarepom i lukom
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 3
04/05/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
25 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
3
"Ako i vi volite pileća srca, onda je ovaj recept samo za vas!"

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 500 g
  • luk - 1 glavica
  • crveni luk - 1 glavica
  • šargarepa - 2 komada
  • maslac - 1 šolja, biljni
  • so
  • aleva paprika - 1 šolja
  • sok od paradajza - 3 - 4 kašike
  • rukola
  • peršun - suvi
* merne jedinice

Način pripreme

Operite i očisitite srca.

Stavite ih u odgovarajući tiganj, dodajte ulje i dinstajte 10-15 minuta.

Dodajte isečen luk i šargarepu na krugove.

Sipajte sok od paradajza, dodajte alevu papriku i začinite solju

Kuvajte dok jelo ne ostane na masnoći.

Pospite suvim peršunom i garnirajte rukolom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: