Način pripreme
Namažite i pospite sa malo prezli porcelanski kalup za krem karamel. Zagrejte u posudi na ringlu 30 g maslaca i zapržite i njemu brašno, mešajući 2 minuta neprestano.
Sklonite posudu sa ringle i uz neprestano mešanje dolijte pola svežeg mleka. Mešajte dok se ne homogenizuje i postepeno dolivajte preostalo mleko.
Vratite na ringlu i nastavite da mešate, sačekajte da provri i da se zgusne. Ponovo odstranite sa vatre i dodajte narendan kačkavalj i senf. Nakon njih dodajte žumanca, mešajte i začinite solju i biberom.
Belanca odvojeno umutite u tvrd sneg sa prstohvatom solu i pažljivo ih pomešajte u smesu od kačkavalja i jaja.
Rasporedite u posudice i stavite da se peče oko 15 minuta u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Čim naraste i dobije lepu preplanulost, vadi se i odmah se servira.