Ukusna keks torta u kalupu za kolač

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Ukusna keks torta u kalupu za kolač
Fotografije: Kulinarna mreja
29/05/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije8
"Nabavite jedan efikasan kalup za kolač za ovu toliko ukusnu keks tortu"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvamo dve vrste krema prema uputstvu na pakovanju.

Istopimo čokoladu na pari i dodajemo je u kakao krem.

U kalup za kolač sipamo kakao krem, nakon toga stavljamo nalomljen keks, orahe i suvo grožđe.

Nakon toga prelivam preko njih krem od vanile i ponovo odozgo dodajemo nalomljen keks, orahe i suvo grožđe.

Ređamo kremove i druge sastojke, dok se sastojci za keks tortu ne potroše.

Efektnu keks torta u kalupu za kolač ostavljamo oko 6 sati u frižideru i nakon toga je okrećemo na poslužavnik.

Nek vam je slatko!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: