Gulaš od jelena

NikiNiki
Početnik
520283k54
Gulaš od jelena
Fotografije: Niki
1 / 3
24/11/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
70 min.
Ukupno
100 min.
Porcije
4
"Gulaš od jelena poslužite sa toplim krompir pireom i ukusnim i mirisnim domaćim hlebom."

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso od jelena naseckajte na kockice, beli luk narendajte i promešajte sa mesom.

Ovako promešano meso divljači ostavite na 2 sata.

Luk naseckajte na sitno, šargarepu narendajte i prodinstajte je sa lukom.

Meso upržite do zlatne boje u dubokoj posudi, dodajte prodinstanu šargarepu i luk, dodajte vodu i vino da pokriju meso i ostavite sve da se krčka na slaboj vatri.

Dodajte paradajz pire i alevu papriku u gulaš. Posolite i dodajte biber, pa kuvajte dok ne bude gotovo.

Gulaš od jelena poslužite sa toplim krompir pireom i ukusnim i mirisnim domaćim hlebom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: