Janija sa ćufticama i jajima

Sonja StanulovaSonja Stanulova
Glavni urednik
250
14
71
10/02/2017
"Ništa ne progoni loše raspoloženje i umor, kao porcija tople janije sa ćufticama"
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano571
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umesite mleveno meso sa sitno naseckanim lukom i začinima. Napravite male loptice.

Na malo maslinovog ulja prodinstajte beli luk i paradajz iz konzezve (zgnječen, oljušten). Nalijte vodu i dodajte nasečenu papriku.

Ostavite jelo da se krčka 20 minuta.

Dodajte ćuftice i kuvajte još 10-15 minuta.

Pažljivo razbijte jaja između ćuftica.

Kada se skuvaju, skinite jelo sa vatre. Pospite narendanim kačkavaljem.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar