bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Jaja na oko»Zapečen sataraš sa jajima na oko

Zapečen sataraš sa jajima na oko

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
350
11
360
Zapečen sataraš sa jajima na oko
Fotografije: Dobrinka Petkova
1 / 3
19/02/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno40 min.
"Ukusna večera ili brzi ručak koji se sprema za nekoliko minuta - probajte i podelite sa prijateljima."

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Iseckajte luk, pa ga propržite. Dodajte iseckanu papriku i nakon 3-4 minuta dodajte paradajz, so i biber po želji.

Kada se povrće zajedno proprži, dodajte izmrvljen sir i promešajte. Sklonite sa vatre i dodajte 1/2 iseckanog peršuna. Ponovo promešajte, pa dobijenu smesu isipajte u tepsiju, koju ste prethodno premazali maslacem.

Napravite 6 udubljenja i razbijte jaja. Stavite u rernu da se peče na 200 stepeni oko 10 minuta ili dok se jaja ne zapeku. Kad izvadite, posipajte preostalim peršunom.

Po želji, možete poređati i nekoliko ljutih papričica.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: