Svinjske šnicle u listu kupusa

Milica DjordjevicMilica DjordjevicŠef kuhinje1792
21/02/2017
"Teško da ćete naći ukusniji način za pripremu mekih šnicli."
Priprema30 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno150 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano413
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U činiji pomešajte senf, majonez, soja sos, biber i so po ukusu. Stavite šnicle u tu smesu, promešajte i stavite činiju u frižider na 30 minuta.

Pečurke i šargarepe se iseku na krupno.

Uzmite jedan list kupusa, na njega stavite jednu šniclu. Stavite malo pečuraka i šargarepe i uvijte kao sarmu.

Tako uradite i sa ostalim sastojcima. Poređajte tako napravljene sarme u pleh i sipajte malo vode.

Prekrijte folijom i pecite oko dva sata u umereno zagrejanoj rerni (170-180 stepeni). Ako je potrebno, dodajte još vode.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar