Tiganjice sa sirom i kačkavaljem

07/03/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4249
"Starinski recept koji je i do danas aktuelan svake subote ujutru "
Priprema25 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno40 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano8 526
  • Pregledi tokom meseca63
  • Pregledi tokom desmice16
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U tri kašike kiselog mleka dodamo jednu kašičicu praška za pecivo, tri kašike ulja, prstohvat soli i dva prstohvata bugarskog luka.

Dobro promešamo. Dodamo i umućeno jaje, izdrobljen sir i kačkavalj narendan na sitno.

Dodajemo kašiku po kašiku brašna - tri kašike ili više da bi se dobilo gusto testo.

Propržimo s obe strabe tiganjice u tiganju podmazanom uljem, dok sipamo testo supenom kašikom. Gotove tiganjice serviramo za doručak sa jogurtom ili kiselim mlekom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar