Pravi domaći kačkavalj

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
390
11
522
Pravi domaći kačkavalj
Fotografije: Fati Kamberova
1 / 3
09/03/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije650
"Lak recept za napraviti, a dobićete odličan domaći kačkavalj"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mleko skuvajte. Kad počne da ključa, dodajte so.

Dodajte limuntus i neprestano mešajte, sve dok se tečnost ne zgusne i ne postane žuta.

Isipajte u pamučnu torbu od gaze, koju ste prethodno namokrili.

Pritisnite da se ocedi i ostavite tako 2 sata, pa stavite u frižider.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: