Pravi domaći kačkavalj

Fati KamberovaFati Kamberova
Početnik
63324014
Pravi domaći kačkavalj
Fotografije: Fati Kamberova
1 / 3
09/03/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
650
"Lak recept za napraviti, a dobićete odličan domaći kačkavalj"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mleko skuvajte. Kad počne da ključa, dodajte so.

Dodajte limuntus i neprestano mešajte, sve dok se tečnost ne zgusne i ne postane žuta.

Isipajte u pamučnu torbu od gaze, koju ste prethodno namokrili.

Pritisnite da se ocedi i ostavite tako 2 sata, pa stavite u frižider.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4.5
51
41
30
20
10
Oceni: