Pečeno đurđevdansko jagnje

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Новак
5
6
15/03/2017
"Vreme je za klasiku, a kad kažemo klasika, ne mislimo na Baha "
Priprema10 min.
Kuvanje220 min.
Ukupno230 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano634
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice9
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jagnjeće meso premažite maslinovim uljem i začinima, vodeći računa da meso sve dobro upije.

Stavite ga u tepsiju, sipajte vino i bujon. Tepsiju pokrijte folijom i pecite u zagrejanoj rerni 3 sata na 160 stepeni.

Sklonite foliju, pa oguljene i isečene krompire poređajte pored mesa, promešajte, tako da krompir upije saft od mesa, posolite, pa vratite da se peče još 40 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar