Katak s pečenim paprikama i orasima

16/03/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj5769
"Naše omiljeno seosko predjelo koje sjajno dopunjuje i domaće crveno vino i roze iz podruma"
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 338
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite i očistite od semenki pečene paprike.

Isecite ih na veoma sitno i stavite u cediljku da se ocede od vode.

Isecite na sitno beli luk i orahe, u posudi ih pomešajte s ceđenim kiselim mlekom.

Dodajte paprike, ulje i promešajte.

Ako vam je salata neslana, dodajte i so.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar