bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Iznutrice»Pohovano svinjsko škembe

Pohovano svinjsko škembe

Pohovano svinjsko škembe
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 2
13/04/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije6
"Ukusno iskušenje sa škembićem, koje zove na greh, uz koje možemo popiti baš mnoooogo piva"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prvo se dobro očisti škembe od masti i potopi se u sirće i sodu.

Tako odstoji bar 15 minuta, nakon čega se dobro opere i stavlja da se kuva.

Kad bude gotovo ga sečemo na trake i potapamo svako parče u brašno, umućeno jaje sa biberom i posle u prezle.

Pržimo dok ne prumeni i serviramo sa ruskom salatom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: