Jagnjeći kebap s lukom i dve vrste pečuraka
bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Jagnjetina»Ćevap»Jagnjeći kebap s lukom i dve vrste pečuraka

Jagnjeći kebap s lukom i dve vrste pečuraka

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Jagnjeći kebap s lukom i dve vrste pečuraka
Fotografije: Dobrinka Petkova
05/05/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
"Krhka jagnjetina s bogatim sosom i zanosnom aromom, koju obavezno treba da probate!"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U malo ulja prodinstajte luk i pečurke. Dodajte meso i paradajz pire.

Promešajte i dodajte začine. Rastvorite brašno u malo vode i sipajte ga u tiganj.

Dodajte još vode (oko 400 ml) i ostavite jelo da se krčka dok se ne zgusne i luk ne omekša.

Pospite iseckanim peršunom.

Servirajte s pirinčem ili krompir pireom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: