Teleće ćufte u Marinara sosu i kačkavaljem

08/05/2017
"Neverovatno ukusan predlog. Sada ćemo otići skromno da sipamo još jednu porciju, a vi možete zapisati recept "
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano205
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Od mlevenog mesa napravite male ćuftice i ispržite u ugrejanoj masti. U tiganju sa malo maslinovog ulja izdinstajte luk i beli luk.

Dodajte paradajz i 1 kašičicu šećera. Ostavite sos da se krčka, dok se ne zgusne.

Nakraju dodajte nekoliko listova svežeg bosiljka, so i biber po ukusu.

U pleh poređajte ćufte, prelijte ih sosom i pospite rendanim kačkavaljem.

Savite pleh u rernu na 200 stepeni, na nekoliko minuta - da se rastopi kačkavalj.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar