Pečena skuša sa mariniranim paprkama i tikvicama

12/05/2017
"Vadite tegle iz špajza, zato što mo otkili savršenu riblju gozbu "
Priprema15 min.
Kuvanje75 min.
Ukupno90 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano200
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • skuša - 3 ribe
  • paprike - 400 g, marinirane
  • tikvice - 400 g, marinirane
  • luk - 2 glavice
  • šargarepa - 1 komad
  • pasulj - jedna konzerva
  • sok od paradajza - 200 ml
  • so
  • ulje
  • začin - za ribu
* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo skušu i sečemo po dužini. Isečemo svo povrće, šargarepu krupno izrendamo, a tikvice na kolutove.

Rasporedimo veći deo povrća i preko njega ređamo ribu, prekrivamo preostalim povrćem.

Sipamo pasulj, sok od paradajza i rasporedimo odozgo, dodajemo ulje, so i začine za ribu.

Prekrivamo folijom i pečemo na 200 stepeni oko 30 minuta, nakon toga skidamo foliju i pečemo dok ne bude gotovo, da upije tečnost.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar