Praznična prolećna salata

29/05/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovDžedaj93011
"Za okupljanje sa prijateljima će se uvek naći povod, važno je da je salata ukusna i zdrava kao ova ovde "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano288
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Svo povrće oprati i ostaviti da se iscede od vode. U veliku pljosnatu činiju naređati listove zelene salate, tako da se oblikuje gust sloj. Začiniti.

Napraviti veliki venac od nasečenih krugova rotkvica. Sa unutrašnje strane napraviti manji venac od krastavca, nasečenog na kolutove.

Isto uraditi i sa paradajzom, nasečenim na polumesece. Završiti jajima, nasečenim na četvrtine, i ukrasiti maslinama. Dodati začine, posuti naseckanim peršunom i servirati.
slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar