Italijanske ćufte

03/06/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovDžedaj93011
"Koliko god vina i rakije pripremili uz ove ćufte, nećete pogrešiti "
Priprema25 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno50 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 938
  • Pregledi tokom meseca80
  • Pregledi tokom desmice15
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • mleveno meso - 250 g telećeg
  • peršun - 1 kašika naseckanog
  • luk - 1 mala glavica
  • beli luk - 1 čen pasiranog
  • prezle - 40 g
  • origano - 1 kašičica
  • masline - 40 g sitno naseckanih crnih
  • ulje - za prženje
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso sjedniti sa narendanim lukom, belim lukom, prezlama, maslinama, origanom i peršunom.

Po ukusu posoliti i pobiberiti. Oblikovati male ćufte, pa ih pržiti na vrućem ulju.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti