Ceđeno kiselo mleko sa šargarepom i krastavcima

21/05/2017
"Fantastična salata! Kažite nam sada ŽIVELI i dajte pet zvezdica za dobru ideju "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano405
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Cedimo kiselo mleko u gazi.

Skuvamo očišćenu šargarepu u posoljenoj vodu. Kad se ohladi sitno izrendamo, začinimo sokom od limuna i solju.

Pomešamo kiselo mleko sa mirođijom i uljem i pomešamo sa šargarepom.

Isečemo krastavce na krugove i poređamo u tanjir, a preko njih stavljamo kugle od pripremljene smese, ukrasimo mirođijom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar