Ukusan vinski ćevap

mariqmariq
Početnik
9118
Ukusan vinski ćevap
Fotografije: Teodora Ivanova Kamenova
1 / 4
30/05/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
4
"Jednostavan recept za jedno od omiljenih jela - Vinski ćevap"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sitno iseckajte luk, meso - na kockice. U ugrejanom ulju izdinstajte luk zajedno sa mesom, dok ne porumeni.

Nakon toga stavljate vodu - oko 300 ml, začine, poklapate i ostavljate da vri na tihoj vatri.

Kad sve bude gotovo, dodajte vino i ostavljate još malo da vri. U posebnoj posudi stavite pirinač i skuvate. Nakraju začinite solju i biberom po želji.

Bon apeti!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: