Ukusan vinski ćevap

Ukusan vinski ćevap
Fotografije: Teodora Ivanova Kamenova
1 / 4
30/05/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
"Jednostavan recept za jedno od omiljenih jela - Vinski ćevap"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sitno iseckajte luk, meso - na kockice. U ugrejanom ulju izdinstajte luk zajedno sa mesom, dok ne porumeni.

Nakon toga stavljate vodu - oko 300 ml, začine, poklapate i ostavljate da vri na tihoj vatri.

Kad sve bude gotovo, dodajte vino i ostavljate još malo da vri. U posebnoj posudi stavite pirinač i skuvate. Nakraju začinite solju i biberom po želji.

Bon apeti!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: