Pečena skuša sa roštilja

Jelena AndonovJelena Andonov
Džedaj
937
32
1
146
28/06/2017
"Vrlo jednostavan i ukusan recept za pečenu skušu sa roštilje Servirajte sa čašom ohlađenog belog vina i uživajte "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 063
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • skuša - 3 kom. krupnije ribe
  • so - po ukusu
  • biber - 3 prstohvata
  • ulje - 3 kašike
  • limun - 1 kom.
  • slanina - 1 parče, za premazivanje roštilje
* merne jedinice

Način pripreme

Ribu naseći kroz sredinu na polovine, pa očistiti. Posoliti i pobiberiti, pa preliti sa malo ulja.

Roštilj zagrejati, premazati ga parčetom slanine, i poređati ribu.

Peći sa obe strane dok ne porumeni. Servirati sa kriškama limuna.

Brzo i ukusno!

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar