Sočna svinjska džigerica u rerni

27/06/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4230
"Nije vam potrebno majstorstvo, već merak - uz merak postaje najukusnije "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano5 068
  • Pregledi tokom meseca201
  • Pregledi tokom desmice18
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite džigericu na veličinu po vašoj želji (samo da na bude mnogo debelo ipak).

Nakon toga u jednoj posudi pomešajte džigericu sa solju i čubrom po ukusu. Posle svako parče uvaljajte u brašno, potapajte u ulje i ređajte u posudu za pečenje.

Isecite luk na kolutove i poređajte ih preko džigerice da je pokriju.

Odozgo narendajte šargarepu na krupno i zavijte u foliju. Pecite na 180 stepeni.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar