Sočna svinjska džigerica u rerni

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Sočna svinjska džigerica u rerni
Fotografije: Petya Aleksandrova
1 / 2
27/06/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Skuvaj40 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
"Nije vam potrebno majstorstvo, već merak - uz merak postaje najukusnije"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite džigericu na veličinu po vašoj želji (samo da na bude mnogo debelo ipak).

Nakon toga u jednoj posudi pomešajte džigericu sa solju i čubrom po ukusu. Posle svako parče uvaljajte u brašno, potapajte u ulje i ređajte u posudu za pečenje.

Isecite luk na kolutove i poređajte ih preko džigerice da je pokriju.

Odozgo narendajte šargarepu na krupno i zavijte u foliju. Pecite na 180 stepeni.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: