Bukovače u rerni

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Bukovače u rerni
27/06/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
"Malo soli i u rernu - a posle sveža salata i belo vino - takav je plan za večeras"

Potrebni sastojci

  • bukovače - 500 g
  • so
  • maslac - 2 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke se operu, očiste i poređaju u podmazanu posudu za pečenje, ne seku se.

Kapne im se još malo maslaca i posole se. Peku se u zagrejanoj rerni na umerenoj temperaturi.

Nakon samo nekoliko minuta imaćate ispečene pečurke, čiji ukus podseća na onaj od krhkog pilećeg mesa.

Gotove pečurke možete da kombinujete sa svežom salatom od lisnatog povrća.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni: