Knelone sa bejbi spanaćem i pavlakom

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
26/07/2017
"Aromat ovih sočnih kanelona nas tera da zaboravimo sva obećanja za dijetu "
Priprema20 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno35 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano437
  • Pregledi tokom meseca49
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • kanelone - 8 komada
  • spanać - 300g, bejbi
  • sir - 150 g
  • kačkvalj - 100 g, za posipanje
  • pavlaka za kuvanje - 200 g
  • jaja - 2 komad
  • maslinovo ulje - 3 supene kašike
  • maslac - 50 g
  • so
  • peršun - 2 - 3 grančice
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite spanać i dinstajte sa maslinovim uljem u odgovarajućoj posudi. Ohladite i dodajte mrvljeni sir i rendani kačkavalj. Začinite solju. Umutite jaja i dodajte pavlaku. Promešajte.

Rastopite maslac i namažite dno pleha za peha za pečenje. Napunite kanelone i poređajte u pleh.

Prelijte ih jajima i pavlakom. Pecite u rerni dok ne dobije zlatnu boju.

Pre nego što bude gotovo pospite rendanom čokoladom i zapecite dok se ne rastopi. Pospite listićima peršuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar