Fadž od trešanja

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
3k
659
370
Fadž od trešanja
Fotografije: Anonimen
2 / 3
30/07/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno30 min.
Porcije6
"Iskušenje od trešanja sa čokoladom - očaravajuće"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ugrejte maslac, šećer, pavlaku, so i Maršmelou bombone na vatri dok se sve ne istopi.

Dodajte sirup od višanja i nastavite da kuvatejoš 5 minuta. rastvorite želatin u malo vode i sipajte ga u smesu uz neprestano mešanje.

Kuvajte još 3 minuta i skinite sa vatre. Dodajte trešnje, očišćene od koštica i smrvljenu belu čokoladu. Sve dobro promešajte i ostavite da se ohladi.

Pravougaoni pleh pokrijte providnom folijom i sipajte u njega ohlađenu smesu. Stavite u zamrzivač na 1 sat da se stegne.

Istopite čokoladu i prelijte desert, koji je bio u zamrzivaču. Ponovo vratite u zamrzivač na najmanje 3 sata, a najbolje preko noći.

Poslužite desert nasečen na kockice.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: