Punjeni hlepčići

Toni AleksovToni AleksovPočetnik
09/08/2017
"Nije važno kakvi su hlepčići, važno je da ovaj nadev po ideji Džamile i da neće ostati ni mrvice "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano12 812
  • Pregledi tokom meseca69
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Hlepčiće izdubite u oblik čamca. Unutra ih premažite margarinom. Poređajte ih u nauljeni pleh, pokriven papirom za pečenje.

U posudu naseckajte piletinu, paradajz na kockice, izmrvite sir ili ga narendajte i dodajte so po ukusu.

Ovom smesom punite hlepčiće.

Posebno umutite jaja i u njih narendajte kačkavalj.

Dobro promešajte i prelijte hlepčiće obilno. Pecite u rerni dok jaja ne budu gotova i dok se kačkavalj ne istopi.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar