Piletina žilijen

21/08/2017
"Servira se toplo, jede sa apetitom, a za majstora - jedno veliko BRAVO "
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano941
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo pileće meso na tanke, duge trakice - žilijen. Sa polovinom maslaca ispržimo meso u tiganju, dodajemo biber i so.

U drugom tiganju ugrevamo preostali maslac, dodajemo krastavčiće. pečurke, šunku (isečenu na žilijen) i ostavljamo da se dobro isprži.

Nakontoga sipamo meso u povrće i ostavljamo na vatri 3-4 minuta, nakon toga dodajemo topljeni sir i mešamo dok se ne rastopi, nakon toga dodajemo kačkavalj i pavlaku.

Ostavljamo na vatri dok ne provri i skidamo.

Servira se toplo!

Prijatno :)slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar