Škampi iz tiganja

Škampi iz tiganja
Fotografije: Sophie Zidarova
1 / 3
18/08/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
"Iz kuhinje se širi magičan miris morskih plodova, a u frižideru se hladi vino - sigurno se nalazimo u Raju"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo škampe i stavljamo u dobro ugrejan tiganj, u kome smo prethodno rastopili maslac.

Posipamo izgnječenim belim lukom ili sitno iseckan, i mešamo oko 10-15 minuta maksimum.

Škampi se pripremaju veoma brzo, nakon sedam minuta ih možete skinuti sa ringle, da dobro upiju beli luk.

Ja ih mešam malo više. Posipaju se iseckanom mirođijom.

Servira se sa čašom Šardonea!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: