Prženi karaš

29/09/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1571
"Bez egzibicija i začkoljica - prosto ukusna pržena riba i mnogo piva "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano506
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite karaša od krljušti. Isecite glave i izvadite iznutrice. Dobro ih operite.

Posolite ribu i ostavite je oko 20-25 minuta da primi so.

U tiganj sipajte ulje i dobro ga ugrejte. Ispržite ribu, koju ste prethodno uvaljali u brašno.

Možete koristiti belo brašno, ali i kukuruzno, a možete ih pomešati, svakako će biti ukusno.

Kada ispržite ribu, stavite je na papir da se ocedi od masnoće.

Poslužite uz limun i hladno pivo :)slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar