Uštipci od mesa

08/10/2017
"Nema rasprave - srpski roštilj je neverovatno ukusan, koji svaki obožavalac mesa treba proba "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano212
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • teleće meso - 400 g
  • svinjsko meso - 200 g
  • kačkavalj - 100 g
  • dimljena slanina - 100 g
  • beli luk - 1 čen
  • ljuta paprika - 1 komad
  • aleva paprika - 1 kašičica slatka
  • aleva paprika - 1 kašičica ljuta
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Teleće i svinjsko meso sameljemo.

Slaninu isečemo na male kockice, papriku sitno isečemo, a kačkavalj izrendamo.

Belo luk sitno izrendamo.

Dodajemo začine i sve dobro promešamo. Sve ostavljamo na 30 minuta u frižideru.

Kad mleveno meso bude gotovo, uz pomoć ruke uzmemo od smese i stavljamo na gril tiganj.

Možete prirpemiti i na roštilju.

Pržimo dok ne bude gotovo, okrećemo sa svih strana.

Serviramo dok su još topli.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar