Laki doručak sa mocarelom

18/10/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1615
"Tajna dobre linije italijanki je otkrivena - one svaki dan počinju ovim laganim doručkom sa mocarelom "
Priprema10 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno15 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano203
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite poklopce bagetima, izdubite lagano sredinu i premažite ih aromatičnim maslinovim uljem.

Poređajte komade hamon šunke, preko njih kolutove čeri paradajza. Sa strane stavite režnjeve maslina.

Dodajte mocarelu i ukrasite bosiljkom.

Zapecite bagete u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni.

Ukrasite svežim režnjevima čeri paradajza ili drugim sezonskim povrćem.

Aromatično maslinovo ulje pripremite tako što u 500 ml maslinovog ulja dodate čenove belog luka i grančice svežeg bosiljka.

Ovo maslinovo ulje možete koristiti da začinite salatu Kapreze, za bruskete i za pesto od bosiljka i špagete.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar