Bistra vitaminska supa sa kavatapi testeninom

23/10/2017
"Jedna drugačija supa, koja će vas napuniti sa mnogo energije "
Priprema15 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano150
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk se očisti i sitno iseče. Šargarepa, celer, komorač i paprika se seku na kockice ili kružiće i zajedno sa lukom se stavljaju u šerpu sa ugrejanom mašću.

Povrće se lagano proprži, posoli i preliva vodom. Kad se povrće skuva, dodaje se krompir, isečen na kockice i testenina.

Kad su i oni skoro gotovi, dodaje se jedan izrendan paradajz. Supa se ostavlja da vri oko 10 minuta.

Kad se skine sa vatre, gotova supa se posipa sitno iseckanim listovima celera i biberom po želji.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar