Teletina u vinu sa kuvanim pirinčem

29/10/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1565
"Klasika je večna, a u našem slučaju i ukusna - probajte našu teletinu u vinu sa pirinčem "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano218
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte pirinač u telećem bujonu i dodajte sitno naseckani peršun. Teleće meso, nasečeno na kockice, upržite i izvadite ga.

U istoj posudi upržite luk i pečurke i dodajte paradajz pire i začine. Vratite meso i dodajte crno vino. Kada smesa provri, poklopite i ostavite da se kuva dok meso ne bude gotovo.

Poslužite uz kuvani pirinač.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar