Brzo domaće zapečeno jelo sa mocarelom i prepeličjim jajima

23/11/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4228
"Nešto drugačije, duplo ukusnije i lako za spremanje "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano232
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite paradajz i isecite ga na kriške. Namažite posudu za pečenje obilno maslacem.

Poređajte kriške paradajza na dno posude. Pospite maslinovim uljem. Zapecite na kratko.

Isecite mocarelu na krugove. Izvadite posudu, poređajte mocarelu preko paradajza, razbijte jaja. Začinite solju i origanom.

Vratite posudu u rernu i dopecite dok se ne istopi mocarela i jaja budu pečena.

Pre serviranja pospite listićima bosiljka.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar