Paprikaš sa svinjskim mesom

24/11/2017
"Ima i povrća, i mesa - kako čovek da ne proba "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano459
  • Pregledi tokom meseca23
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo svinjsko meso na kockice i propržimo ga u dubokoj šerpi sa ugrejanim uljem 6-7 minuta.

Dodajemo brašno, alevu papriku, biber, beli luk i svo povrće, prethodno oprano i očišćeno i pržimo još 5-6 minuta.

Sipamo vodu tako da pokrije sve sastojke, dodajemo so po ukusu.

Paprikaš kuvamo na tihoj vatri oko 20 minuta /dok povrće ne bude gotovo/, dodajemo čubar, sitno iseckan peršun i beli luk i skidamo sa vatre.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar