bonapeti.rs»Recepti»Riba»Riblji file sa sosom od čeri paradajza i kapra

Riblji file sa sosom od čeri paradajza i kapra

Mariana Petrova IvanovaMariana Petrova Ivanova
Početnik
1k875k111
Riblji file sa sosom od čeri paradajza i kapra
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 2
09/01/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
4
"Ukusno i lepo - oni su među najomiljenijim receptima"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U ugrejanom maslinovom ulju sravite iseckani beli luk, inćune, ljutu papriku i masline, dinstajte oko 2 minuta i dodajte prepolovljeni čeri paradajz.

Ostavite da se krčka 5-6 minuta i dodajte kapar i sok od limuna.

Sačekajte da tečnost ispari i da sos bude srednje gustine, skinite sa vatre i pospite iseckanim peršunom, biberom i soli, ako masline i kapar nisu mnogo slani.

Riblje filete pecite na gril tiganju i prelijte toplim sosom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: