Marinirane šnicle sa unisosom i crnim vinom

16/01/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Marinada je najvažnija za dobar ukus šnicli, pa zato nemojte da je zaboravite "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano270
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 10 - 12 komada
  • crno vino - 1 šolja
  • maslinovo ulje - 3 kašike
  • univerzalni začin - 2 kašike, unisos
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle posolite i pobiberite. U odgovarajućoj posudi napravite marinadu od tečnih sastojaka.

Stavite šnicle u marinadu, pokrijte ih plastičnom folijom i ostavite ih tako 30 minuta.

Zagrejte roštilj i ispecite šnicle sa obe strane, dok ne porumene. Poslužite ih uz odgovarajući garnir.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti