Sočna piletina sa maslacem i pečurkama

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
23/01/2018
"Danad ćemo vas iznenaditi sa ovom sočnom piletinom sa pečurkama, koje ide uz čašu vina i društvo drage osobe "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano191
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prethodno skuvajte pileće meso u hermetičnoj šerpi.

Odvojite ga od kostiju. Ugrejte maslac u plehu i stavite komade piletine.

Dodajte oprane i očišećene pečurke. Pržite ih imešajte dok ne dobiju zlatnu boju.

Začinite solju, dodajte biber i ruzmarin.

Ukrasite sa limunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar