Dinstane pečurke sa maslacem i kačkavaljem

13/02/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200224
"Još niste probali ovakve pečurke? Da znate, mnogo ste propustili "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano8 200
  • Pregledi tokom meseca24
  • Pregledi tokom desmice15
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pečurke - 500 g, sveže (ili 250 g, sterilisane)
  • maslac - 125 g, kravlji
  • kačkavalj - 150 g
  • mirođija - 1/2 veze
  • biber
  • so - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke operite i ako je potrebno, isecite ih. U dubokom tiganju zagrejte maslacm posolite pečurke i stavite ih da se dinstaju.

Po želji, možete dodati nekoliko čenova belog luka. Za vreme dinstanja iz nekoliko puta sipajte 1 šolju tople vode.

Dobijene pečuke sklonite sa vatre i pomešajte sa iseckanom mirođijom i biberom, Dok su još tople, rasporedite ih u tanjire i dobro posipajte rendanim kačkavaljem.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar