Kiseli kupus sa domaćim piletom iz rerne

17/02/2018
"Nije važno koliko je hladno napolju, važno je koliko je toplo u srcu i da li na stolu ima ukusan kiseli kupus sa domaćim piletom "
Priprema10 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano778
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • kiseli kupus - 1 glavica /oko 1 kg/
  • aleva paprika - 2 - 3 supene kašike
  • pile - 1/2 domaće pile (bataci, krila, belo meso)
  • ulje - 20 - 30 ml
* merne jedinice

Način pripreme

Prvo skuvajte pileće meso, sačuvajte bujon.

U pleh sipajte ulje i ugrejte ga u rerni. Dodajte kiseli kupus, isečen na male ivice i dobro promešajte, da se ulje rasporedi sa svih strana.

Pecite oko 10 minuta, s vremena na vreme mešajte.

Nakon toga, u kupus dodajte alevu papriku i dobro promešajte.

Meso poređaje odozgo i dodajte bujon, nakon toga pleh vratite u rernu.

Pecite oko 50 minuta ili u zavisnosti od jačine rerne.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti