Šnicle sa pečurkama i sosom u đuvečari

20/03/2018
"Nešto ukusno za celu porodicu - ovo je naš predlog za vas "
Priprema20 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno140 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano449
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite plećku na deblje šnicle, izlupajte ih i marinujte u gotovoj brzoj marinadi za šnicle, pripremljenoj prema uputstvu na pakovanju.

Dodajte vino u šnicle, sa prstohvatom soli i maslinovim uljem, ostavite da se marinira oko 30 minuta.

Operite pečurke, isecite praziluk i šargarepu. Na gril tiganju zapecite šnicle i počnite da punite đuvečaru.

Prvo na dno sipajte malo ulja ili maslinovog ulja, deo pečuraka, praziluka, šargarepe i paprike, ređ šnicli, ponovo pečurke i šnicle, dok ih ne potošite.

Odozgo prelijte paradazom i sosom, u kojem ste pržili šnicle.

Pecite u umereno ugrejanoj rerni oko 2 sata.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti