Čorba od šarenog pasulja
bonapeti.rs»Recepti»Supe»Čorbe»Čorbast Pasulj»Čorba od šarenog pasulja

Čorba od šarenog pasulja

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Čorba od šarenog pasulja
Fotografije: Silvia
1 / 3
10/04/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno100 min.
Porcije5
"Ukus i aroma koji nas vraćaju srećnim uspomenama"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pasulj se natopi u hladnoj vodi tokom jedne noći. Nakon toga se isplakne i stavlja u šerpu, preliva se sa 2 litra vode.

Kada je pasulj poluskuvan dodaju se šargarepa i luk sitno isečeni.

Dodaje se čubar, majčina dušica, nana, suve paprike, so po ukusu, kuvanje se nastavlja dok ne omekšaju sastojci.

Dodaje se paradajz iz konzerve.

Kada se skloni pasulj sa šporeta, iseku se sveži začini, peršun i selen.

Čorba od pasulja se servira topla.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: