Kolenice bez kostiju sa povrćem u đuvečari

20/04/2018
"Svinjetina koja se topi u ustma, i aromatično povrće - nećete poverovati koliko mnogo možete pojesti "
Priprema30 min.
Kuvanje180 min.
Ukupno210 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano127
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U maslinovo ulje stavljamo začine, sve promešamo mariniramo kolenice dobijenom smeosom. Ostavljamo ih u frižideru da odstoje jednu noć.

Operemo dobro krompir i isečemo ga na plola, ne ljuštimo ih. Šargarepu i luk takođe krupnije sečemo.

U glinenu posudu poređamo sve sastojke i prelivamo vinom i pola čaše vode.

Stavljamo u rernu da se peče na 250 stepeni jedan sat, nakon toga smanjite 150 još dva sata.

Ako želite da se stvori prepečena korica, jelo pecite poslednjih 15-20 minuta bez poklopca.

Prijatno!slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar