Nemačka čorba od paradajza

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
22/04/2018
"Topla ili hladna - zavisi od vašeg raspoloženja "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano646
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Povrće sa korenom isecite na komadiće /sve bez luka/ i prelijte ga vrućom vodom - kuvajte ga 30 minuta i onda ga procedite, ali sačuvajte vodu.

Luk i paradajz isecite i prodinstajte ih u maslacu sa nekoliko kašika vode. Ispasirajte ih.

Razmutite brašno sa 2 kašike hladne vode i dodajte ga bujonu od povrća, pa promešajte. Dodajte paradajz sos, šećer, so po želji, pa neka se čorba još malo kuva.

Kada sklonite sa vatre čorbu od paradajza, pomešajte je sa pavlakom.

Poslužite je sa sitno iseckanim peršunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar