Praznične božićne šnicle iz rerne

28/05/2018
"Dopunite prazničnu trpezu sočnim svinjskim šniclama od vrata iz rerne "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano81
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite svinjski vrat na šnicle, posolite i izlupajte. Pospite biberom i vegetom.

Isecite luk i stavite u pleh, prelijte uljem i malo soli.

Poređajte šnicle zbijeno i sipajte oko 50 ml vode. Pecite dok se ne zapeče i dok ne ostane na masti. Očistite pečurke i izvadite korenje, pospite sa malo soli i u svaku pečurku stavite po parče maslaca, korene isecite i stavite u pleh sa maslacem.

Pecite u rerni, pred kraj stavite komade kačkavalja i pospite biberom, pecite i servirajte tople sa šnicle sa pečurkama.

Ovo je jedna veoma jednostavna i ukusna praznična večera.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti