Kiseli kupus sa prženim mesom

29/05/2018
"Piše kiseli kupus sa prženim mesom, ali se čita - gozba jedinstvenog ukusa, koja nam nikad neće dosaditi da je jedemo "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano258
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 400 - 500 g
  • kiseli kupus - 1 glavica ili 2 tegle, ako je konzervisan
  • so - veoma malo
  • aleva paprika
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Kiseli kupus isecite i kuvajte oko 20-30 minuta.

Dok kupus vri, meso isecite na male komade. Pržite u tiganju sa više masti, zato što kupus dosta upije.

Kad obe stvari budu gotove, kupus prebacite u pleh (prethodno ga ocedite), dodajte i meso, dodajte prstohvat soli, biber i sasvim malo vode (može i ona u kojoj je kupus kuvan).

Pecite u ugrejanoj rerni dok jelo ne ostane na masti.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar