Domaći kaneloni sa ribom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
01/06/2018
"Je l verujete u ljubav na prvi zalogaj ili da vam damo još jednom da probate naše neverovatne domaće kanelone sa ribom "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano78
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • za testo
  • brašno - 300 g
  • jaja - 2 komada
  • voda - vruća
  • za nadev
  • riba - 120 g, smuđ
  • jaja - 2 komada, tvrdo kuvana
  • pečurke - 120 g
  • sveže mleko - 2 kašike
  • maslac - 1 kašika
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Od namirnica zamesite tvrdo testo. Podelite ga na dve lopte, koje ćete razviti u tanke kore i ostaviti da se osuše na krpi.

Kada su se gotovo osušile, isecite ih na kvadrate, čije su strane 10-12 cm i stavite ih na vlažnu krpu. Ribu skuvajte i uklonite kosti.

Isitnite viljuškom. Jaja i pečurke sitno iseckajte. Dodajte mleko, komadić maslaca, so i biber. Dobro promešajte.

Kanelone skuvajte u blago posoljenoj vodi , pa preko svakog kvadrata stavite malo od napravljene smese, uvijte i stavite u tavu, premazanu maslacem.

Pecite u vrućoj rerni nakratko. Po želji, možete preko posipati kačkavalj ili sir.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar