Pržena piletina sa lukom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
14/06/2018
"Ovu piletinu da stavimo u odeljak specijaliteta ili sekciju đakonija "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 084
  • Pregledi tokom meseca84
  • Pregledi tokom desmice18
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileći file - 500 g
  • luk - 2 glavice
  • so - po ukusu
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • biber - 1/2 kašičice
  • ulje - za prženje
  • peršun - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Piletina se iseče na zalogaje, luk - na kriške.

U tiganju se zaprži luk, posoli se, kad omekša dodaje se Piletina i prži se dok ne dobije blagu zlatastu boju, stavlja se biber.

Na kraju se dodaje aleva paprika, meša se i sklanja se sa ringle.

Po želji pospite isečenim peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar