• Recepti
  • Članci
  • Kulinarska Mreža
  • Kulinarska igra
  • Forum
1
Ulaz
bonapeti.rs
»
Kulinarska mreža
»
Toni Aleksov
»Saveti korisnika: Toni Aleksov
Toni Aleksov
Džedaj
Moj ZidRecepti2575FotografijeČlanci108Saveti1112KomentariMoje temeKomentari na Temu na ForumuO meni
Pošalji poruku
Poeni1

Saveti korisnika: Toni Aleksov

  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najčešće ocenjivani
  • Kako se pravi bademovo testo?Kako se pravi bademovo testo?
  • Kako se peku brusketi?Kako se peku brusketi?
  • Kako da znate da li je pirinač gotov?Kako da znate da li je pirinač gotov?
  • Kako se čuva kesten?Kako se čuva kesten?
  • Kako da osušite aroniju?Kako da osušite aroniju?
  • Kako se sotira luk?Kako se sotira luk?
  • Kako da uklonite gorčinu luka?Kako da uklonite gorčinu luka?
  • Kako da operete zagorelo posuđe?Kako da operete zagorelo posuđe?
  • Kako se marinira meso divljači?Kako se marinira meso divljači?
  • Kako se prži meso?Kako se prži meso?
  • Kako se filetira riba?Kako se filetira riba?
  • Koje komade svinjetine koristiti za ražnjiće?Koje komade svinjetine koristiti za ražnjiće?
  • Kako da upletete perece?Kako da upletete perece?
  • Kako da uklonite koroziju sa livenog gvožđaKako da uklonite koroziju sa livenog gvožđa
  • Kako se pravi mleko od indijskog oraha?Kako se pravi mleko od indijskog oraha?
  • Koliko vremena se peče čizkejk?Koliko vremena se peče čizkejk?
  • Kako se pravi lavaš?Kako se pravi lavaš?
  • Kako da zapečatimo meso?Kako da zapečatimo meso?
  • Zbog čega vam ponekad ne uspeva krem karamel?Zbog čega vam ponekad ne uspeva krem karamel?
  • Kako začiniti pečenu cveklu?Kako začiniti pečenu cveklu?
  • Kako da napravite pavlaku od kokosa?Kako da napravite pavlaku od kokosa?
  • Na šta treba da obratite pažnju kada kupujete sitan sir?Na šta treba da obratite pažnju kada kupujete sitan sir?
  • Kako da napravite granolu?Kako da napravite granolu?
  • Kako se pravi tofi karamel?Kako se pravi tofi karamel?
1234>>|
  • Najnovije na sajtu
  • Zašto da se registrujem
  • Rangovi
  • Najčešće postavljana pitanja
  • Kontakti

Popularno

Vrste dresinga za salate, koje treba da zapišete u vašem notesuVrste dresinga za salate, koje treba da zapišete u vašem notesu14. okt.
Čudesna voda suvog grožđa s kojom se pročišćava i mršaviČudesna voda suvog grožđa s kojom se pročišćava i mršavi17. mart
Napici, koje NE bi trebalo konzumirati ako imate gihtNapici, koje NE bi trebalo konzumirati ako imate giht03. april
Kako da brzo i lako spremite pastrmkuKako da brzo i lako spremite pastrmku22. sep.
Surimi ŠtapićiSurimi Štapići05. maj
Kako da pripremimo crveno sočivoKako da pripremimo crveno sočivo25. jul

Korisnici aktivni danas

LenkaLenka
cecaceca
SlavicaSlavica
Mikky SharicMikky Sharic
NebojsaNebojsa
Mlađana LjubisavljevićMlađana Ljubisavljević
Radovan MojsijevRadovan Mojsijev
Korisnik#217869Korisnik#217869
spineatspineat
Uživaj u ukusnoj hrani uz savete Bonapeti.rs. Kuvaj sa hiljadama kulinara iz svih krajeva zemlje!
Kontaktirajte nas: gradbg@gmail.com
2017-2021 © - Bonapeti.rs
Uslovi korišćenjaZaštita podatakaKolačići