Šta da skuvamo od preostalih šnicli?

Može se desiti i najboljim domaćicama - ukusne šnicle od vrata su ostale nepojedene, jer su gosti bili na dijeti ili su rešili da jedu vegetarijanski meni. Ipak, preostale šnicle nisu razlog za zabrinutost, već motiv da date mašti na volju u da izrazite svoju kulinarsku fantaziju.

Nemojte se više čuditišta da skuvate od preostalih šnicli, već pročitajte kakve su nam ideje pale na pamet.

Šnicle su na visokom mestu omiljenih začina posnih jela.

Desetak minuta pre nego što izvadite iz rerne ili skinete sa vatre običan pasulj, paprikaš od pasulja, pirinač ili zapečeni krompir, dodajte na zalogaje nasečene šnicle.

Ako ne želite da kuvate posebno, već se samo čudite šta da skuvate od preostalih šnicli, predlažemo vam da ih ostavite da se kuvaju 5-10 minuta u nekom od vaših omiljenih soseva - paradajz sos sa belim lukom, Bešamel sos. Da li ste nekada čuli za šnicle frikase - evo vam još jedne ideje.

Ako su šnicle dosta suve ili vam se jednostavno ne sviđa nijedna od nabrojanih ideja, možete ih naseckati na veoma sitne komade i da ih iskoristite kao nadev, zajedno sa povrćem i da napravite sarme od kiselog kupusa ili od lista vinove loze.

Mlevene šnicle mogu da se pretvore u odličnu bazu za pripremu ćuftica sa različitim ukusima uz dodatak jaja ili povrća.

4
Ukupno glasalo: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji