Kako se kuvaju špagete od pirinča?
Как се варят оризови спагети
bonapeti.rs»Saveti»Kako se kuvaju špagete od pirinča?

Kako se kuvaju špagete od pirinča?

HrisNHrisN
Šegrt
371
Kako se kuvaju špagete od pirinča?

Iako su deo azijske kuhinje i mogu se naći u azijskim receptima, špagete od pirinča su već postale veoma poznate i čest su gost i na našoj trpezi.

To nikako ne treba da vas iznenađuje, jer ljudi đele da probaju nove stvari, nepoznate stvari.

Nežna struktura i prijatni ukus poluprozračne testenine očaravaju, a to čini da ljubitelja tradicionalnih kineskih specijaliteta ima sve više.

Danas ćete naučiti kako da pravilno kuvate špagete od pirinča, tako da se one ne zalepe i da u isto vreme budu veoma ukusne.

Mnoge domaćice interesuje kako se kuvaju i pripremaju špagete od pirinča. U vezi sa tim ima nekoliko preporuka.

Na prvom mestu, sačekajte da voda proključa i dodajte so. Stavite špagete u duboku posudu, sipajte preko njih vrelu vodu i ne zaboravite da promešate, kako se špagete od pirinča ne bi zalepile međusobno. Ostavite ih 5 minuta.

Kada špagete nabubre, iscedite svu vodu, stavite ih u rešetku i obilno ih isperite hladnom vodom.

Nakon ovoga, špagete od pirinča su spremne da budu uključene u različita jela, kao što su pržene špagete od pirinča, naprimer.

Razume se, treba da imate na umu da različite vrste špageta mogu da se razlikuju u pripremi. Da biste pravilno skuvali špagete od pirinča, uvek pročitajte i uputstvo na pakovanju, gde je tačno naznačeno šta treba da uradite i ta uputstva se odnose na taj proizvod.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
Ukupno glasalo: 1
51
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji